Контролер управління системою захисту від протікання води Mastino DIN | 220В (004405)
004405
Немає у наявності
3 550.00 ГРН
Кількість товару:
+
До порівняння
Способи оплати
Безготівковий розрахунок з ПДВ
Гарантії
Офіційна гарантія від виробника
14 Обмін, повернення протягом 14 днів
Методи доставки
Кур'єром по Києву
По Україні транспортними компаніями}
Самовивіз товару з офісу

Опис продукту Контролер управління системою захисту від протікання води Mastino DIN | 220В (004405)

Контролер управління системою антипотопу контролює до 4 зон затоплення (до 20 датчиків) та керує 4 кульовими кранами з електроприводами (сервомоторами). Пристрій забезпечує звукову та світлову індикацію та монтується на DIN-рейку . Живлення здійснюється від мережі 220В/50Гц .

При спрацюванні датчика затоплення контролер Mastino DIN 220В подає сигнал на кульові крани із сервоприводами Mastino, які перекривають подачу води. Контролер має вихід типу "відкритий колектор" із здатністю навантаження до 30мА, до якого можна підключити систему сигналізації, GSM-дозвон або диспетчеризацію. У робочому стані цей вихід відкритий, аварійний – закритий.

Виходи живлення електромагнітних клапанів захищені електронним захистом. Для запобігання утворенню накипу на рухомих частинах кульового крана контролер один раз на 30 днів закриває та відкриває кульовий кран. Щоб зменшити помилкові спрацьовування при вологому прибиранні, у контролері передбачена затримка часу від 1 до 10 секунд від моменту попадання води на датчик до вимкнення подачі води. Функціональні параметри контролера зберігаються в незалежній пам'яті і не змінюються при відключенні живлення.

Робочий режим: При підключенні пристрою до мережі 220В контролер вмикається і переходить у робочий режим. Живлення подається на клему "O" (open) і крани відкриваються.

Режим перекриття води: При спрацюванні датчика або якщо під час увімкнення контролера датчик вже замкнено, система переходить в аварійний режим. Живлення подається на клему "C" (close), а на клемі "O" (open) вимикається і крани перекривають подачу води. Вмикається звуковий сигнал та блимає червоний світлодіод відповідної зони (1-4). Цей стан зберігається до натискання кнопки перезавантаження на лицьовій панелі контролера, без обмеження часу і незалежно від автопровороту кранів та вологості датчика.

Контролер Mastino DIN 220В призначений для використання при температурі навколишнього середовища від +1 до +35°З відносної вологості не більше 80% при +25°С.

Схема підключення


Характеристики товара: Контролер управління системою захисту від протікання води Mastino DIN | 220В (004405)

Бренд
Mastino
Країна-виробник
  • Китай
Тип продукції
  • контролер
Кількість пристроїв, що підключаються
до 24
Спосіб керування/регулювання пристрою
  • дротове
Електроживлення
  • 220 В (AC)
Колір
  • білий
Гарантія
  • 4 роки

Відгуки про Контролер управління системою захисту від протікання води Mastino DIN | 220В (004405)

Не знайдено дописів

004405
3 550.00 ГРН
Кількість товару:
+
До порівняння

Наш інтернет-магазин - це частина великої оптової компанії, що спеціалізується на комплектації об'єктів комерційного, цивільного та приватного будівництва, а також промислових та виробничих підприємств.


Якщо ви шукаєте продукт, який не представлений в нашому онлайн-каталозі або заміну обладнання, яке більше не виробляють, надішліть нам ваш перелік і наші фахівці в короткі терміни підберуть обладнання, що підходить під Ваші завдання.